Upea visuaalinen kokonaisuus

Yhdessä useiden erialojen ammattilaisten kanssa luomme upean visuaalisen kokonaisuuden esimerkiksi yrityksenne mainontaan ja markkinointiin tai lehtien kuvituskuviksi.

Orchidea on tehnyt useita stailattuja hääkuvauksia. Inspiraatiota niihin haemme maailmalla vallitsevista trendeistä. Kuvausten pohjana käytämme suunnittelemaamme tarinaa, jonka ympärille rakennetaan yhtenäinen teema ja tyyli.  Näin saadaan kuvauksiin kokonaisuus, joka koostuu niin somistuksesta, kattauksista, sopivista malleista, juhlatilasta/miljööstä, puvuista ja muista yksityiskohdista. Meille on tärkeää visuaalinen kokonaisuus ja että kuvista voi aistia tarinan tunnelman.

Olemme floristimme Tanjan kanssa suunnitelleet ja toteuttaneet useita erilaisia stailattuja kuvauksia mm. Häät-lehdelle. Kukat ovat tärkeässä roolissa hää- ja juhlakuvauksissa. Tuottajina etsimme ja kokoamme kaikki tarvittavat puvut, somisteet, kalusteet ja muut tuotteet, mutta tärkeää on kuvausten koko tiimi. Kun tiimissä on kaikki ammattilaisia, niin yhteistyö sujuu ja ilmapiiri on avoin ja rakentava. Näin syntyy tuloksia. 

”Meille on tärkeää visuaalinen kokonaisuus ja että kuvista voi aistia jopa tarinan tunnelman”

GALLERIA

Kun tiimissä on kaikki ammattilaisia, niin yhteistyö sujuu ja ilmapiiri on avoin ja rakentava. Näin syntyy tuloksia. Hauskaahan meillä on ollut noissa photo shooting -päivillä, mutta kuvat puhukoot puolestaan!

Kultaisen auringon alla / Häät lehdessä nro 2 / 2020

OTA YHTEYTTÄ

Olemme mielellämme avuksi, jos tarvitset apua stailattujen kuvausten suunnittelussa. Ota yhteyttä!