Hääsuunnittelu

On tärkeää, että tiimimme löytää juuri ne toiveet ja visiot, joita teillä on teidän unelmienne hää- tai juhlapäivästä.

Juhlasuunnittelu

Merkkipäivät, valmistujaiset, kesäjuhlat tai fantasiajuhlat. Rakennamme teille ikimuistoiset, persoonalliset ja upeat juhlat.

Luomme sopivan teeman, suunnittelemme somistuksen ja visuaalisen kokonaisuuden. Varaamme kaikki tarvittavat palvelut juhliinne ja koordinoimme juhlanne alusta loppuun.

Yritysjuhlat

Elämyksiä, yhteistä aikaa, virkistäytymistä - juhlat, jotka muistetaan.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksenne vuosijuhlat, teemajuhlat, pikkujoulut, messut, tapahtumat ja muut henkilöstöjuhlat ammattitaidolla. 

"Me teemme teille unelmienne juhlat"

ORCHIDEA TIIMI

Meidän vuosien kokemus ja ammattitaito takaa teille täydellisen hää- ja juhlasuunnittelutiimin juuri teidän juhlia varten. 

Keskitymme täyden palvelun hää- ja juhlasuunnitteluun. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja sen toteuttamiseen ja visuaalisen kokonaisuuden luomiseen.

Orchidean kautta saat kaikki palvelut mitä tarvitset aina palveluntarjoajien varauksista upeaan somistukseen ja juhlatilaan.

Wow-elementit, kukkakoristelut ja pienimmätkin yksityiskohdat ovat meille tärkeitä ja juuri ne tekevät juhlapäivästänne unohtumattoman. Me teemme teille unelmienne juhlat.

Rakastan kaikkea kaunista. Olen luova, idearikas ja haluan toteuttaa huikeimmatkin ideat unelmienne juhliin. Olen ”häähullu”, mutta omaan hyvän organisointikyvyn, mikä on ehdoton vaatimus silloin, kun rakennetaan tapahtumia, häitä, juhlia ja hallitaan koko kokonaisuutta.

Tanja on huikea floristimme! Tutustuimme työn merkeissä häämessuilla jo 7 vuotta sitten. Sen jälkeen olemmekin olleet aika voittamaton parivaljakko häiden ja juhlien järjestelyissä. Olemme yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia erilaisia häitä, juhlia ja tapahtumia.

Sanna on puolestaan ollut kuvioissa mukana jo 10 vuotta, eli alusta alkaen. Ilman Sannan graafikon- ja valokuvaajantaitoja Orchideasta ei olisi tullut sitä suunnittelutoimistoa mikä se tänä päivänä on.

SONJA

Hää- ja Juhlasuunnittelija

TANJA

Floristi / Floramore Oy

SANNA

Graafikko / Valokuvaaja / Mainosstudio Sanna H